Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK
U bent hier: Home / Kopen en verkopen / Financieren / Sociale lening

Sociale lening

Meer weten over sociale kredietmaatschappijen, Credal en hypothecaire kredieten van het Woningfonds.

Sociale kredietmaatschappijen

Het Brussels Gewest staat in voor de zogenaamde waarborg van honorering opdat deze maatschappijen hypothecaire kredieten tegen een verlaagd tarief kunnen toestaan aan mensen die zonder zo’n lening geen woning op de privémarkt kunnen kopen.

Sociale kredietmaatschappijen - Lees verder...

Crédal

Crédal stelt begeleide sociale kredieten van 500 € tot 10.000 € ter beschikking van mensen die geen kans maken op een klassiek bankkrediet. Daarnaast biedt Crédal ook Brusselse groene leningen aan. Dit is een consumentkrediet tegen een interest van 0 % bestemd om energiebesparende werkzaamheden uit te voeren, voor natuurlijke personen met een bescheiden inkomen.

Crédal - Lees verder...

Hypothecaire kredieten van het Woningfonds

Het Woningfonds van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest verleent hypothecaire kredieten tegen een verlaagd tarief, hoofdzakelijk bestemd voor de financiering van vastgoedverrichtingen opdat de aanvrager over een geschikte woning zou kunnen beschikken: aankoop, bouw, heropbouw, sanering, verbouwing, herstelling, verbetering of aanpassing.

Hypothecaire kredieten van het Woningfonds - Lees verder...

Document acties