Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK
U bent hier: Home / Premies en steunmaatregelen / Hypothecaire leningen van het Woningfonds

Hypothecaire leningen van het Woningfonds

Het Woningfonds van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest verleent hypothecaire kredieten tegen een verlaagd tarief, hoofdzakelijk bestemd voor de financiering van vastgoedverrichtingen opdat de aanvrager over een geschikte woning zou kunnen beschikken: aankoop, bouw, heropbouw, sanering, verbouwing, herstelling, verbetering of aanpassing.

Hoe vraagt u een hypothecaire lening aan?

Om een krediet van het Woningfonds te kunnen krijgen, moeten bepaalde voorwaarden voldaan zijn. Die hebben voornamelijk betrekking op de ligging van het goed, de toelaatbare inkomsten van het gezin, de maximumwaarde van de woning, het maximumbedrag van de lening en de interestvoet.

U kunt alle voorwaarden voor deze hypothecaire kredieten op de website van het Fonds vinden. Toch is het sterk aanbevolen om een afspraak te maken met het Woningfonds dat u  graag persoonlijke informatie en een balanssimulatie zal bezorgen.
 

Meer weten:

 

Document acties