Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK
U bent hier: Home / Wie doet wat? / Verenigingen

Verenigingen

Verenigingen voor integratie via huisvesting

De verenigingen die ijveren voor integratie via huisvesting worden door de Brussel Huisvesting erkend en gesubsidieerd op basis van het Besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 7 juli 2016 betreffende de toekenning van subsidies aan verenigingen die ijveren voor de integratie via de huisvesting.

Verenigingen voor integratie via huisvesting - Lees verder...

Federatie van de Sociale Verhuurkantoren van het Brussels Gewest

Elk gewest van het land heeft Sociale Verhuurkantoren (SVK’s). In Brussel zijn de meeste van die SVK’s verenigd in een federatie: de Federatie van de Sociale Verhuurkantoren van het Brussels Gewest (FEDSVK).

Federatie van de Sociale Verhuurkantoren van het Brussels Gewest - Lees verder...

Homegrade

De Stadswinkel en het Energiehuis verenigen hun krachten onder een nieuwe noemer: homegrade.brussels. Deze geïntegreerde dienstverlening is bedoeld om de particulieren die hun woning in het Brussels Gewest wensen te verbeteren, te begeleiden.

Homegrade - Lees verder...

Netwerk Wonen

Het Netwerk Wonen verenigt gesubsidieerde verenigingen die als interface tussen de inwoners en de overheden fungeren.

Netwerk Wonen - Lees verder...

La Strada

Het Steunpunt Thuislozenzorg Brussel “La Strada” werd opgericht om een betere coherentie van de sociale werking te verzekeren in de problematiek van thuislozen en hun zeer uiteenlopende levensverhalen.

La Strada - Lees verder...

Brusselse Bond voor het Recht op Wonen

De vzw Brusselse Bond voor het Recht op Wonen (BBrOW) is een tweetalige groepering van een vijftigtal verenigingen die, elk op hun terrein, het recht op wonen verdedigen en ijveren voor fatsoenlijke woningen tegen betaalbare prijzen.

Brusselse Bond voor het Recht op Wonen - Lees verder...

Verenigingen van eigenaars

Het Nationaal Eigenaars- en Mede-eigenaarssyndicaat (NEMS) en Vzw Verenigde Eigenaars-Propriétaires Réunis

Verenigingen van eigenaars - Lees verder...

Community Land Trust Brussel

Community Land Trust Brussel (CLTB) is een organisatie die via een innovatieve formule zorgt dat mensen met een laag inkomen hun eigen woning kunnen kopen. Sinds 2015 ontwikkelen we blijvend betaalbare woningen via het Community Land Trust model.

Community Land Trust Brussel - Lees verder...

Document acties